100 adet kulübe hazır

Seferihisar Belediyesi, sokak hayvanlarının kışı daha iyi koşullarda geçirebilmeleri için 100 adet köpek kulübesi yaptırarak Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na yerleştirdi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin on gün önce, Sehayder (Seferihisar Hayvan Hakları Derneği) ile buluştuğu kahvaltı organizasyonunda 100 adet köpek kulübesi sözü vermişti.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Organizasyondan hemen sonra çalışmalara başladık ve 100 adet kulübemizi yaptırdık. Can dostlarımıza sahip çıkmaya, onlar için daha iyi yaşam koşulları sağlamaya devam ediyoruz, Fevziye Hanım başta olmak üzere tüm SEHAYDER gönüllülerine destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nda örnek çalışmalar gerçekleştiriliyor

Seferihisar Belediyesi İsmet Sungurbey Köpek Barınağı’nda görev yapan Veteriner Hekim Gökçen Asena Gezer ve barınak personelleri, ayda ortalama 100 ovariohisterektomi, kastrasyon (kısırlaştırma), ortalama 250 tedavi ve ayda 300’ü aşkın muayene yapılıyor.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin verdiği sözü tuttu

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin verdiği sözü tuttu
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin verdiği sözü tuttu
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.