Home Gündem Yetişkin Muhtarları Ziyaret Etti

Yetişkin Muhtarları Ziyaret Etti

CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Meclis Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Seferihisar ilçesi Mahalle Muhtarlarını ziyaret ettiler.

CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Meclis Üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Sığacık Mahallesi Muhtarı Yaşar Keleş’i ziyaret ettiler. Sığacık Mahallesi Muhtarı Yaşar Keleş; İyi bir sohbet gerçekleştirdik. Sığacık Mahallemizin sorunlarını dile getirdim. En kısa zamanda ilgileneceklerini dile getirdiler. Ziyaretlerinden dolayı geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin ise; Demokratik bir şekilde insanlarımızın ve toplumun özgür, hür iradesiyle seçilen muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Bizleri bu sıcak kanlı karşılamalarından dolayı Sığacık Muhtarımız Yaşar Keleş’e çok teşekkür ediyorum. Muhtarımız Yaşar Keleş’in ilettiği Sığacık’ın sorunlarınla ilgili en kısa zamanda ilgileneceğiz” dedi.

CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve Meclis Üyelerinde birlikte daha sonra ise Hıdırlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yoldaş, ardından Turabiye Mahallesi Muhtarı Hüseyin Göztepe daha sonra ise Camikebir Mahallesi Muhtarı Refik Karaman’ı ve son olarak da Beyler köyü Muhtarı Özgür Tekelioğlu’nun ziyaret etti. Yetişkin; “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Seferihisar için fikir alışverişinde bulunduk. Yarın muhtarlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu topraklara sözümüz var, çok çalışacağız” dedi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version