Home Genel Yetişkin “14 gün sonra bize her gün 1 Mayıs olacak”

Yetişkin “14 gün sonra bize her gün 1 Mayıs olacak”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak paylaştığı mesajda “14 gün sonra iktidar gidecek halkın iktidarı gelecek. İşte o zaman bize her gün 1 Mayıs olacak” dedi.

Birleşe birleşe kazanacağız!

14 Mayıs’tan sonra meydanlara öfke ile değil gerçek bir bayram kutlamaya gideceklerini söyleyen Yetişkin “ Tüm işçilerin, emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun. Alınteri ile hayatını kazanan, harama el sürmeyen, onurlu kardeşlerim, bu bayram sizin bayramınız. Bu bayram bizim bayramımız. Bu 1 Mayıs; gece gündüz çalışıp da emeğimizin karşılığını alamadığımız son 1 Mayıs olacak! Fabrikalarımızı, toprağımızı, tohumumuzu yedi yabancıya satıp bizi aç bırakanlarla, işçinin değil sermayenin yanında olanlarla, madenciye tekme atanlarla, çiftçiye ananı da al git diyenlerle geçirdiğimiz son 1 Mayıs olacak” diye konuştu.

Seferihisar’da düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarına Seferihisar Demokrasi Platformu, Eğitim-Sen, Disk Genel İş, Tüm Emekliler Sendikası, Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği, Alevi Kültür Dernekleri, Yeşil Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi üye ve temsilcileri katıldı.









NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version