Home Gündem Seferihisar Belediyesi Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel’in yanında

Seferihisar Belediyesi Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel’in yanında

İzmir’in Selçuk Belediye Başkan  Filiz Ceritoğlu Sengel ve çalışma arkadaşlarına Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları sırasında sözlü ve fiziki saldırıda bulunan eski başkan Vefa Ülgür ve yanındaki kişiler göz altına alındı. Olayların büyümesini araya giren jandarma ve zabıta ekipleri önledi.

 Olayın ardından il ve ilçelerin belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla saldırıya tepki gösterdi.

Aynı zamanda Seferihisar’ın kardeş ilçesi olan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel’e yapılan saldırıyı kınayan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin” Kadınlara yönelik şiddet insan haklarının ciddi bir ihlalidir, ancak yine de dünya çapında oldukça yaygındır. Tacizin veya kadınlara yönelik şiddetin normal ve kabul edilebilir olduğu algısı yanlıştır ve değişmek zorundadır. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel’in özellikle tarihimizin en önemli gününde böyle bir saldırı yaşaması çok üzücü. Kendi şahsım ve Seferihisar Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Bu tür olayların yaşanmaması adına da çalışmalarımızı sıklaştıracağız” dedi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version