İşçi Partisi Seferihisar Adayı Belli Oldu

İşçi Partisi 5 adayını daha açıkladı İşçi Partisi (İP)’nin İzmir’in 5 ilçesinde daha belediye başkan adayları belli oldu.

Şu ana kadar 14 ilçede adayını açıklayan İşçi Partisi, Güzelbahçe, Bayraklı, Menemen,Seferihisar ve Narlıdere’de de belediye başkan adaylarını belirledi.

Buna göre; Eczacı Gülgün Budak Güzelbahçe’yi, Diş Hekimi Faruk Yanık Bayraklı’yı, Iş adamı Ali Sakallı Menemen’i, emekli bankacı, eski CHP yöneticisi Ümran Beken Seferihisar’ı, SSK İzmir İnşaat ve Emlak eski Müdürü Bektaş Özkolaçık Narlıdere’yi yönetmeye talip oldular.

İzmir’de iddiaları yok

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, “30 Mart akşamı İzmir’de İşçi Partisi’nin yönettiği belediyelerin olacağını vurguladı. Şen, “AKP dağılmaktadır ve izmir’de son derece iddiasızdır” dedi.

İşçi Partisi’nin şu ana kadar belirlenen 19 ilçe belediye başkan adayı ise şöyle: Bayındır: Cevdet taşçı (Emekli öğretmen), Bayraklı: Diş Hekimi Faruk Yanık, Beydağ: Nihat Yenisoy (ADD Beydağ Kurucu Şube Başkanı), Buca: Ramazan Çalışkan (Emekli sendikacı), Çiğli: Avukat Hüsnü Ekim, Dikili: Mehmet Ana (1999-2009 Dikili Belediye Meclis Üyesi), Foça: Emekli kıdemli albay Yavuz Efe, Gaziemir: Nurittin Çamlıca (Emekli işçi), Güzelbahçe: Eczacı Gülgün Budak, Karabağlar: Ahmet Refik Zerek (İş adamı), Karaburun: Müjde Onat (Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı uzmanı), Karşıyaka: İrfan Erol (İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi, iş adamı), Kemalpaşa: Mustafa Özdemir (Emekli işçi), Menderes: Raif Tankut Ünal (Jeoloji mühendisi), Menemen: İs adamı Ali Sakallı, Narlıdere: Makina Mühendisi Bektaş Özkolaçık (SSK İzmir İnşaat ve Emlak eski Müdürü), Seferihisar: Ümran Beken (Emekli bankacı, CHP eski yöneticisi), Torbalı: Muzaffer Yıldınmer (Emekli öğretmen), Urla: Hayrettin Akay (Emekli öğretmen).

 

ÜMRAN BEKEN- İP SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Fatih Kız Lisesi’nden mezun oldu. 1972’de Halkbank’ta kambiyo ikinci müdürü olarak göreve başladı. 1993 yılında Halkbank’tan emekli oldu.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.