Home Lifestyle Akarca istemiyor ama halk istiyor

Akarca istemiyor ama halk istiyor

Seferihisar’ın Akarca bölgesinde yapılması planlanan balıkçı barınağına itiraz için bir imza kampanyası başlatıldı. Online imza kampanyaları platformu Change.org üzerinden başlatılan “Balıkçı barınağı Akarca’yı mahvedecek. Akarca halkındır”adlı kampanya kapsamında; bölgenin fok yaşam alanları içerisinde yer aldığı ve barınağın doğal yaşama zarar vereceği için yapılmaması gerektiği görüşleri yer aldı.

Ayrıca Akarca Sivil İnsiyatif ve Hizmet Platformu ile Seferihisar Kent Konseyi ortaklaşa bir toplantı düzenledi.

Öte yandan Sığacık mahallesinde bulunan balıkçı barınağında kapasitenin aşırı dolmasından dolayı acil olarak yeni bir balıkçı barınağına ihtiyaç var; bu konuda en akla yatkın çözüm Akarca mevkinde bulunan tekne bağlama yerinin modern bir balıkçı barınağına dönüştürülmesi.

Yakın zamanda devlet büyükleri tarafından bunun sözü verilmiş ve bu konuda çalışmalara başlanılmıştı.

İstemiyoruz kampanyası başladı

Seferihisarlı balıkçılar umutla yeni barınaklarına kavuşmayı beklerken o çevrede oturan vatandaşlar balıkçı barınağı istemiyoruz diye sosyal medyadan imza kampanyası başlattı ve Seferihisar’da bazı yayın organlarında bu paylaşıldı.

Biz istiyoruz, orada oturanlara ne zararı var

Paylaşılan bu haberin altına amatör balıkçılığa gönül vermiş vatandaşların yorumları çığ gibi yağdı, “BİZ İSTİYORUZ”. yorum yapan kullanıcıların çoğu barınağının kimseye ve çevreye zarar vermeyeceğini,tel örgülü olmayacağını ve Seferihisar’ın acil bir ihtiyacı olduğunu yönünde birleşti.

işte istemeyenlerin oluşturduğu imza kampanyası

İşte o yorumlar ,

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version