Yöresel Yemekler Yarışacak

Turizm Haftası etkinliklerinde, İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın da katılacağı yöresel yemekler yarışması Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde gerçekleşecek.

İzmir Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 39.Turizm Haftası’nda Seferihisar’da yöresel yemekler yarışması düzenlenecek.

Seferihisar Sığacık Kaleiçi’nde 19 Nisan Pazar günü düzenlenecek Yöresel Yemek Yarışması’nda 45 yemek yarışacak. İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın da katılacağı etkinlik saat 13.00’de başlayacak. Seferihisar Belediyesi, DEU Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve İzmir Aşçılar Derneği ortaklığıyla gerçekleşecek yarışmada dereceye girenler ödüllendirilecek.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açılış konuşmalarıyla başlayacak turizm haftası etkinliği, yemek yarışması ve Seferihisar Belediyesi Halk Oyunları ve Yoga Grubu gösterileriyle renklenecek.

 

Admin Notu : Yarışma için başvuru tarihi geçmiş olduğundan katılım yapılamamaktadır. 

 

DSC_0018 DSC_0053 Turizm Haftası-genel davetiye

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.