Yine Olmadı !

 

Ak Parti Seferihisar’da Başkan Adayı Hamit Nişancı’nın bu kez çarşı merkezinde yaptığı miting, günlerdir yapılan çağrı ve Binali Yıldırım’ın katılımına rağmen yine hüsranla sonuçlandı. Yaklaşık 500 kişiyle gerçekleşen mitingin ardından Hamit Nişancı ve sosyal medya ekibi yayınladığı geniş acı fotoğrafı kesip boşlukları yok ederek paylaştı.

 

Konuşmasında sürekli biliyorum, inanıyorum gibi kelimelerle başlayan Nişancı Tunç Soyer’e atıflarda bulundu. Geçen secimi kaybettikten sonra gerçek dostlarını anladığını söylerken, kendinden uzaklaşanlara adeta göz dağı veren Nişancı yine yol yaptım stat yaptım, ben bu memleketin çocuğuyum gibi sözler kullandı.

Kadınlar Gününde Kadına İftira !

Belediyenin Hıdırlık Kalkınma Kooperatifine devrederek kadınların para kazanmalarını sağlayan Sefertası Lokantası için de Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’i kastederek hanımefendinin ticaret kapısı diyen Nişancı’nın bu sözleri çevrede mitingi izleyenlerin tepkisine yol açtı.

 

Dutlaraltında yapılan yorumlar ise Tunç Soyer’in cuma günü yaptığı açılıştan, Binali Yıldırım’ın katılımına rağmen sınıfta kaldığı ve Hamit Nişancı’nın beklediği havayı yakalayamadığı konuşuldu.

 

 

 

IMG-20140309-WA0004 1965064_1477414155805231_353714237_n

pubg uc

4 YORUMLAR

  1. Isiniz gucunuz yok yalan dolan yok sop yok o bu arkadasim o gun neler oldugunu her kez o meydanda gordu hafi bakalim sizde ayni yerde yapi da bakalim farki gorelim bi ya kotkoklar

  2. Tabi sallaya sallaya haber yaptigindan biraz sikar bu yotumlari onaylamak en azindan okuyun diye yaziyorum seferihisar durumun farkinda facebook alemi de yalanlarini konusuyo reziller sizi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.