Yeni Gözde Samos

Sığacık Samos hattı İzmir merkezli Tursem Turizm-Samos Star firması 29 ve 30 Nisan tarihlerinde Seferihisar Sığacık Teos Marina‘dan Yunanistan’ın Sisam (Samos) Adası Karlovasi Limanı‘na düzenlediği seferle 2017 yılı sezonuna’merhaba’dedi.

1 Mayıs’ın tatil olması nedeniyle dönüşlerin 30 Nisan ve 1 Mayısta yapıldığı ikişer günlük turlarla toplam 895 Türk turiste bir gece konaklamalı, ada turu ve taverna eğlencesi dahil özel bir paketle unutulmaz bir tatil imkanı sunan firma sezon boyunca yaklaşık 25 bin turisti Samos adasıyla tanıştırmış olacak.

Ayvalık- Midilli ve Çeşme- Saloz hatlarında hizmet veren TURYOL firmasından kiraladığı, 475 yolcu kapasiteli Kaptan İlyas Mert gemisiyle bu yıl da hatta giriş yapan Tursem-Samos Star firması, geçtiğimiz yıl yaşanan darbe kalkışması sonucu yurt dışı çıkışların kısıtlanmasına rağmen yalaşık 15 bin Türk turiste Samos adasında tatil imkanı sunmuştu.

İşte Seferihisarhaber.com web sitemizin yazarı Ege’nin Samos gezi rehberi (tıklayın) 

Samos Star 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.