Yeni Çağ’dan akıllara zarar haber

Türkiye’de ulusal yayın yapan gazete ve internet haber sitesi Yeni Çağ akıllara zarar başlık ve haber ile şaşırttı. Gece-gündüz ve sıcak-soğuk arasında denizde oluşan buharı abartarak deprem habercisi yapan Yeni Çağ birde halk tedirgin dedi.

İlk başta ilçemizin adını bile doğru yazamayan Seferihsar diyen Yeni Çağ, yok” gergin bekleyiş başlamış”, yok kimse denize bakmak istemiyormuş, başlıklara bakınca Seferihisar’da deprem olacak bunun belirtisi var sanılıyor, oysa biraz araştırılsa bunun doğru olmadığı öğrenilecek. Habercilikte insanları korkutan ve tedirgin eden bu üslup ulusal bir gazeteye yakışmıyor.

Tüm dünyada ve Seferihisar’da sabah erken saatlerde deniz kıyısına gittiğinizde her zaman deniz üzerinde oluşan buharı görmek mümkün,.

işte Yeniçağ tarafından atılan o kötü başlık ve doğayı tanımaz haber :

Seferihisar’da neler oluyor. Kimse denize bakmak istemiyor

Haber denilerek paylaşılan içerik ise,

İzmir Seferihisar’da deniz üzerinde dün oluşan buhar bugün bir anda kayboldu. Dünkü görüntüleri kaydeden Seferihisar Haritacılar Sitesi sakinleri, yaşanan buharların birden bire kaybolmasının ardından tedirgin bir bekleyiş içine girdi.

İzmir’de dün denizin üzerinden buhar çıktığının görülmesi korku yaratmıştı. Seferihisar Haritacılar Sitesinde kaydedilen görüntülerde, denizin üzerindeki oluşan buharlar dikkat çekmişti. Sitede oturanlar denizdeki görüntü karşısında büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. 

Seferihisar’da bugün çekilen yeni görüntülerde deniz üzerindeki buharların kaybolduğu görüldü. Vatandaşlar, denizin üzerinde çıkan buharların birden bire yok olduğunu belirtildi. Denizin ısınması “depremin habercisi mi?” sorusunu akıllara getirirken bölgede tedirgin bir bekleyiş başladı. 

işte kara haberin linki : https://www.yenicaggazetesi.com.tr/seferihisarda-neler-oluyor-kimse-denize-bakmak-istemiyor-331811h.htm

Denizden anlamayan buharı tanımayan vatandaşın çektiği video.. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d/media/whatsapp-video-2021-01-29-at-14-54-01-1.mp4

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.