Yeni Başkan İrfan Çevik

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda yönetim kurulu üyeliği yapan İrfan Çevik, başkanlığa atandı.
8 yıldır çeşitli parti kademelerinde görev yapan 27 yaşındaki Çevik, Koray İpekten’den boşalan koltuğa CHP İl Başkanlığı’nın atamasıyla oturdu.

İrfan Çevik yaptığı açıklamada “Gençlik Kollarında başarılı geçen bir dönemin ardından birlikte yol yürüdüğüm Koray İpekten’den görevi devralmış bulunuyorum. Kendisine ve yönetim kuruluna iktidar yolundaki partimiz için verdikleri emek ve mücadele için teşekkür ederim. Bugün almış olduğumuz bu kutlu bayrakla yeni dönemde ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatanın, milletin bölünmez bütünlüğünü gözeterek Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını yaşatacağız.


Önümüzde bir seçim var. Tüm arkadaşlarımla birlikte partimizi iktidara taşımak öncelikli görevimiz olacak. Bugün karanlığın en derin noktasında ama aynı zamanda tarihsel bir fırsatın eşiğindeyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin mutfağı gençlik örgütlerinde yetişen, ortak noktası halkın iktidarı olan, başka bir gelecek hayal eden gençler olarak ülkemizin bu karanlık günleri Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla geride bırakacağına inanıyoruz.


Gençlik Kolları partimizin geleceğinin inşasında büyük bir sorumluluğa sahiptir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserimden biri dediği Cumhuriyet Halk Partisi’nin Seferihisar Gençlik Kolları’nın başkanı olmaktan büyük onur ve şeref duyuyorum” dedi.


Yönetim şu isimlerden oluştu:

İrfan Çevik (Başkan)

Rıza Özdağ
Atacan Meriç
Elvan Kayabaş
Fatih Özdem
Muhammed Özkan
Almila Özbey
Nail Karaman
Zeynep Celiloğlu
Tansu Erdoğan
Umutcan Yaylacı

CHP Gençlik Kolları’na tanıdık sima
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.