Yelken Kulübü’nün yeni mezunları denizle buluştu

Teos Yat Yelken Kulübü’nün düzenlediği optimist yelkenli tekne eğitimlerini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldılar.

18 saatlik optimist yelkenli tekne temel eğitimini başarıyla tamamlayan yelkenciler, çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Aynı zamanda kulübün başkanlığını da yapan Yelken Antrenörü Tamer Başlığ ve Kano Antrenörü Sabitcan Yahya Memili, bu sezon 4 branşta 50 sporcu yetiştiriyor.

MİLLİ SPORCULAR VAR

Halkla İlişkiler Sorumlusu Eda Simge Çetin yeni bir kulüp olmasına rağmen kısa zamanda büyük başarılara imza attıklarını, ülkemizi temsil eden milli sporcular yetiştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Girdiğimiz yarışlardan önemli dereceler ile ayrıldık. Son olarak Yunanistan’da ve yapılan birçok ülkenin katıldığı yarışmadan birinci olarak dönerek çok gururlandık. Her sene birçok kişiye ulaşarak onları denizle tanıştırmak, yelken ve kano sporuna yetenekli sporcuları kazandırmak hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Bu kurslara da talep çok yoğun oluyor. Bu eğitimler sayesinde Seferihisar’ın adı su sporlarındaki başarısıyla bir kez daha duyulacak.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.