Yazı Kampı Başladı

Seferihisar’da bir hafta sürecek olan ve ünlü yazarların yazma sırlarını paylaşacağı, Seferihisar Belediyesi ve Teos Ormancı Tatil Köyünün birlikte organize ettiği yazı kampı Yekta Kopan’ın sunumu ile başladı. Son olarak, Senaryo ve Kısa Film Atölyelerine ev sahipliği yapan Seferihisar Teos Ormancı Tatil Köyü, bundan böyle adının sanat etkinlikleri ile anılması için yola koyuldu. İlk proje ise, Yekta Kopan, İnci Aral, Enver Aysever, Müge İplikçi, Mario Levi, Işıl Özgentürk, Onur Behramoğlu, Gülşah Elikbank ve Onur Caymaz’ın atölye yapacağı yazı kampı oldu Katılımcılar her gün yazarların sunumundan sonra Işıl Özgentürk yönetiminde kendi öykülerini kaleme alma şansı da yakalıyorlar.

İlk gün katılımcılar ile kendi yazma ve okuma sırlarını paylaşan Yekta Kopan, insanın bir mesele ile yazmaya koyulmasının öneminin altını çizdi. Atölyenin ilk gününe ünlü oyuncu Hatice Aslan da konuk olarak katıldı.

Katılımcıları, yazarların roman ve öykülerini yazarken yola çıkma hikayeleri ile buluşturacak olan atölyenin özellikle yeni yazar adaylarına ilham vermesi amaçlanıyor.

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.