Yazar Evi Kent Seminerleri Başladı

Teos Yazar Evi Araştırma ve Uygulama Merkezi yeni yılın ilk etkinliği gerçekleştirdi.

13 Ocak Cumartesi günü düzenlenen “Kent Seminerleri” panelinde İzmir Dayanışma Akademisi’nden katılan konuşmacılar Dilek Karabulut “Kent Hakkı ve Kentsel Mücadele”, Ayşen Uysal “Sokakta Siyaset Sanatı”, Melda Yaman “Kent Kadın Emek” ve Melek Göregenli “Kentsel Katılım ve Çoğulculuk” konularında sunumlar gerçekleşti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı program, sunumların ardından soru-cevap ve genel değerlendirmelerle devam etti.

Kent Seminerleri’nin ikinci günü 14 Ocak Pazar günü Teos Yazar Evi ve Araştırma Merkezi’nde devam edecek. Saat 13.00’te başlayacak oturumlarda Kültürhane’den Ulaş Bayraktar “Kentin Bir Müşterek Olarak Tahayyülü”, İzmir Dayanışma Akademisi’nden Canan Kaygusuz’un “Kent ve Yabancılaşma”, Nihat Koçyiğit’in “Kentten Kente Taşınan Diller” ve Ankara Dayanışma Akademisi’nden Esra Dabağcı’nın “Kent(ler) Nasıl Anımsar/Unutur konuşmalarıyla devam edecek.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, çok değerli konuşmacılarla gerçekleştirdikleri programların çok verimli geçtiğini belirterek; “Bize çok şey katan sunumlar izliyoruz, bilgi dağarcığımızı arttırıyoruz. Teos Yazar Evi ve Araştırma Merkezi’nde ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirdiğimiz bu oturumlara tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.