Yaşasın 1 Mayıs

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Seferihisar Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen tören ile kutlandı.

Kutlamada Seferihisar Belediyesi işçi ve memurlarıyla birlikte, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, CHP Seferihisar Belediye Meclis üyeleri, sendika temsilcileri ve dernekler katıldı.

İlçe merkezindeki kutlamalar Seferihisar Belediyesi Hizmet Binası önünden yürüyüşle başlarken, Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na karanfil  bırakılmasıyla devam eden programda Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin” Emekçi kardeşlerim ! Emek sömürüsünün zirve yaptığı 21.yüzyılda eğer hala Türkiye Cumhuriyeti olarak üretebiliyorsak bu sizin bilginiz, sizin emeğiniz sayesindedir.Bu topraklar ilmek ilmek emekle işlendi.çocuklarımız bu emeklerle büyüdü. Bu memlekete hayırlı evlatlar yetiştirmek için, işçinin hakkını kanımızın son damlasına kadar savunacağız. Sendikal haklarınızın sonuna kadar arkasındayım. işçi sağlığı ve güvenliğinizin teminatı benim. Sizlerden biriyim bu yüzdendir ki bu kadar emin konuşuyorum. Martın sonu bahar derken, hak dedik, hukuk dedik, adalet, emek dedik. Çok yakında ekonomik sorunlarımızı da aşıyoruz! İşte geldi bahar! Bu bahar ve önümüzdeki tüm baharlarda birlikteyiz; bu mücadele emek hak mücadelesidir! Bu mücadele hepimizin mücadelesidir! 1 mayıs kazancı yokuşunu unutmadık, unutmayacağız! Bu memleketi emeğin hakkının arandığı değil, emeğin kıymetinin değer kazandığı bayram yeri haline getireceğiz!“ sizlerle gurur duyuyorum diyerek çalışanların İşçi ve Emekçi Bayramını kutladı.

Yaşasın 1 Mayıs


pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.