Vatandaşla Birlikte Yönetimin İlk Adımı

 

İkinci dönemine de hızlı bir başlangıç yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, bundan böyle her ayın ilk çarşambası gerçekleşecek halk günlerinin birincisinde Seferihisarlılarla buluştu. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen halk gününe katılan yüzlerce kişiyi dinleyen Başkan Soyer, hem tüm soruları cevapladı hem de devam eden ve başlayacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Ağırlıklı olarak yollar, ulaşım, plajlar, Sığacık ve kanalizasyon konularında sorular alan ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Soyer, Sığacık eski yolunun yapımına Büyükşehir ekiplerinin bir hafta içerisinde başlayacağını ve Sığacık Urla arasında eski bir yolu bisiklet gezi yolu olarak değerlendirmek istediklerini söyledi. Plajları tertemiz hale getirmek için kum temizleme makinası aldıklarını söyleyen Başkan Soyer; “Bundan sonra plajlarımız çok daha temiz olacak. Mavi Bayraklı plajlarımızı korumak ve sayılarını arttırmak istiyoruz” dedi.

KÖY PAZARI’NI ATATÜRK CADDESİ’NDE DENEYECEĞİZ

Başlayan meydan projesiyle birlikte bir süre Köy Pazarı’nın yerinin değişeceğini söyleyen Başkan Soyer; “Salı Pazarı’nı Atatürk Caddesi’ne alıyoruz. Birkaç hafta deneyip vatandaşlarımızın tepkisine göre karar vereceğiz. Seferihisar’a çok yakışacak yeni bir meydan yapıyoruz. Bu çalışma sürecinde bazı küçük değişiklikler yaşayacağız” dedi.

Birbirimizi daha iyi anlayacağımız bir ortam olacağını düşündüğüm, halkımızın rahatlıkla gelip bize ulaşabileceği, isteklerini anlatabileceği halk gününü her ayın ilk Çarşamba günü devam ettireceğiz diyen Başkan Soyer,  her salı ve Perşembe günleri sabah saatleri Seferihisar, öğleden sonra Ürkmez’deki ofiste vatandaşlarla randevusuz görüşeceklerinin de altını çizdi.

 

DSC_1446 DSC_1451 DSC_1455 DSC_1458

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.