Ustalar 17 Ekimde Sahaya İniyor

4 ayrı gurupta 35 Master takımın katılacağı ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğunda başlayacak olan Ege Masterler Futbol ligi kura çekimi Bornova Belediyesi Işık kent Spor tesislerinde yapıldı.

Bornova Belediye Başlanı Olgun Atilla, kura çekimine katılarak takımlara başarı diledi. Olgun Atilla “Türkiye de ilk futbol 1877 yılında Bornova da oynandı. Tarihten aldığımız bu bilinç ve sorumlulukla futbola ve tesisleşmeye çok önem veriyoruz. Her zaman Masterler camialarına destek olup 5 yıl boyunca bu ligi düzenledik. Bu yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na hem Masterler camialarına desteklerinden dolayı hem de Doğanlar stadının yapımında ve İzmir sporuna bu tesisi kazandırmamız da bize destek oldukları için teşekkür ediyorum. Masterler ustalar demek. Bornova Belediyesi olarak Ustaların tecrübelerinden yararlanmak ve birlikte projeler yapmak istiyoruz. 2015-2016 sezonunun sakatlıksız, başarılı ve güzel geçmesini diliyorum.” dedi.

Gece de konuşan Ege Masterler Fedarasyon Başkanı Recep Çolak “ 9 ay gibi kısa bir sürede Ege bölgesinde ki takımları organize ederek Türkiye de Masterler olarak bir ilki gerçekleştirdik ve Federasyon olduk. Federasyonumuza bağlı takım sayısı şuan 45, Muğla, Manisa, Denizli, Aydın temsilciliklerimizi açtığımızda sayı çok daha artacak. Çünkü Ege bölgesinde Dernek statüsü kazanmamış özel turnuvalara katılan 100’ün üzerinde Master takımı var onları da aramıza alacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na desteklerinden ötürü camiamız adına teşekkür ediyorum. Bugün çekilen kuraların ardından katılımcı takımlara başarılar diliyorum. Sakatlıksız, az kartlı ve eğlenceli bir lig olmasını umuyoruz” dedi.

Kura çekiminden önce geçen yıl Türkiye birincisi olan Salihli Spor Masterler ile Türkiye üçüncüsü olan Soma Masterler ayakta alkışlandı.

4 guruptan oluşan ve 35 takımın mücadele edeceği Ege Masterler ligi 17 ekim günü start alacak. Maçlar 35’er dakikadan iki devre olarak oynanacak. Takımlar kadroların da en küçük 1977 yaşında bir oyuncu oynatabilecek.

 

IMG_0344 IMG_0349 IMG_0354

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.