Ürkmezli Gençler Masa Tenisinde Şampiyon

Seferihisar Belediyesi Ürkmez Gençlik Merkezi Masa Tenisi 12 yaş erkekler takımı İzmir şampiyonu oldu.

 

Altyapıya yapılan yatırımların meyveleri toplanmaya devam ediyor, Seferihisar, sporda her geçen gün yeni bir şampiyonluk coşkusu yaşıyor. Yaklaşık 6 yıldır Ürkmez Gençlik Merkezi’nde antrenör Akif Özteke öncülüğünde çalışmalarını sürdüren masa tenisi takımı, İzmir’in 40 devlet ve özel okulu içerisinden İzmir şampiyonu olarak dönmeyi başardı.

 

12 yaş takımını oluşturan Umut Coşan, Mehmetcan Yeşilyurt, Atakan Ürkmez ve Ebubekir Arslan sergiledikleri müthiş performansla İzmir şampiyonu oldu. Gençler kazandıklarıyla başarıyla Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, güzel haberin ardından öğrencileri ve antrenör Akif Özteke’yi telefonla arayarak tebrik etti. Gençlerle gururlandığını söyleyen Başkan Soyer; “İmkanlarımız ölçüsünde çocukların yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek için çaba harcamaya devam edeceğiz. Çocukların ve gençlerin geleceğine yapılan yatırımların, yaptığımız işlerin içerisinde en değerlisi olduğunu düşünüyorum. Masa tenisi takımımızı oluşturan gençlerimizi ve antrenörümüz Akif Özteke’yi yürekten kutluyorum” dedi.

IMG_1222 IMG_1225

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.