Ürkmez’in Yeni Ressamlarından İlk Sergi

Seferihisar Belediyesi’ne bağlı Ürkmez Kültür-Sanat ve Gençlik Evi’nde kursiyerlerin hazırladığı resimlerden oluşan serginin açılışı yapıldı.

Serginin açılışı 29 Eylül Salı günü Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleşti. Sergide, Ürkmez Kültür-Sanat ve Gençlik Evi’nde resim öğretmeni Hülya Tartar’ın eğitmenliğiyle başlayan resim kursuna katılan 20 kursiyerin geliştirdikleri yeteneklerinden ortaya çıkan 93 resim sergilendi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta kısa bir konuşma yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Ürkmez Gençlik Evi tam bir eğitim kurumu haline geldi. Onlarca kurs açtık binlerce vatandaşımızın meraklı olduğu konularda eğitim almalarına aracı olmaya çalıştık. Halkımızın gösterdiği ilgi bizi çok memnun ediyor. Bugün burada yaklaşık bir yıllık emekle oluşan resim sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Muhteşem eserler ortaya çıkmış. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum ve eğitmenimiz Hülya Tartar’a çok teşekkür ediyorum. Ürkmez Gençlik ve Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezi tüm Türkiye’ye örnek olacak işler yapmaya devam edecek” dedi.

Açılışın ardından davetlilere kokteyl verilirken, etkinlik gitarda Veysel Eryürek ve kemanda Fulya Sayarer tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisiyle tamamlandı.

 

DSC_2339 DSC_2338 DSC_2326 DSC_2325 DSC_2305

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.