Ürkmez’de Kuyumcu Cinayeti

Bugün akşam saatlerinde Seferihisar Ürkmez Mahallesi’nde faaliyet gösteren Değerli Kuyumculuk’a iki kişi tarafından yapılan soygun girişiminde kuyumcuda çalışan Akın Gelmez, soyguna müdahale etmesi sonucu silahla yaralandı.

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Akın Gelmez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili geniş çaplı operasyon gerçekleştirilirken, faillerin biri Yeniköy’de Jandarma tarafından yakalandı. Diğer zanlının arama çalışmaları devam ederken Polis ve Jandarma tüm yolları kapatmış durumda…

Hayatını kaybeden Akın Gelmez’in (30) 8 aylık erkek çocuk sahibi olduğu belirtildi. Akın Gelmez’in hastaneye koşan yakınları ve esnaf arkadaşları acı haberle yıkıldı.

 

http://www.iha.com.tr/video-kuyumcudaki-dehset-ani-kamerada-42845/

 

 

 

 

 

seferihisar.com

1223 644308_132305906943367_1970793364_n

pubg uc

1 Yorum

  1. Ruhu şad olsun.tertemiz, pırıl,pırıl,saygılı bir gençti.Sık sık Döviz bozdurmak için giderdim.Son yıllarda ÜRKMEZ beldesi Eylül ve Ekim aylarında İt,Uğursuz.,Gaspçı ve Hır.sız doluyor.Sözde bunlar balık Avlamaya geliyorlar,son 20 günde 10-15 Motor çalındı.Suriyeden gelen neidüğü belirsiz kişiler çeteler halinde dolaşıyor.IŞIKLAR İÇİNDE YAT KOÇUM.MEKANIN CENNET OLSUN…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.