Ürkmez Meydanlara Sığmadı

Millet İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin Ürkmez’de sevgi seli ile karşılaştı.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı olan İsmail Yetişkin Ürkmez mahallesinde yaptığı ilk mitinge İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, İzmir milletvekili Ednan Arslan, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İyi Parti İlçe Başkanı Volkan Özfırat ve partililer destek verdi.

CHP İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Ürkmez mitingine CHP Seferihisar Adayı İsmail Yetişkin’le birlikte alana gelen Soyer’e, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve parti yöneticileri de eşlik etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer Ürkmezlilere seslendiği konuşmasında, Seferihisar’a ve Ürkmez’e büyükşehirden hizmet etmeye devam edeceğim, Seferihisar adayımız İsmail Yetişkin’i size emanet ediyorum, 10 yılda en güzel anıları yaşattınız, Bana güvendiniz bende size çok güvendim ve bu sevgiyle, aşkla, canla başla yapmak istiyorum, biz kurtuluş savaşının 100. Yılı ve cumhuriyetin 100. Yılında İsmail Başkanım ve çalışma arkadaşları ile birlikte cumhuriyetin erdemlerini ilkelerini buradan başlayarak bütün Türkiye’ye anlatmaya başlayacağız ki bütün Türkiye Mustafa kemal Atatürk’ü ve cumhuriyeti yeni bir yüzyıla buradan başlayarak taşıyacağız, iyi ki Seferihisarlıyım. Seferihisarlı olmaktan gurur duyuyorum ” dedi.

Ürkmez halkının coşkulu bir kalabalık ile bağrına bastığı Millet İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin ” Sevgili can dostlar, hemşerilerim, yol arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz, sizlere Nazım Hikmet’in bir dörtlüğü ile seslenmek istiyorum ” Yaşamak bir ağaç gibi, tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim” Sevgili arkadaşlar 31 Mart Millet İttifakına vereceğiniz değerli oylarınızla 17 yıllık AKP zulmüne dur diyeceksiniz. Halkımızın barışla, özgürlüğe, demokrasiye, adalete duyduğu özlem sona erecektir. Sevgili arkadaşlar 24 Haziran seçimlerinde hep beraber tek vücut olduk. Hep beraber tek adam rejimine karşı durduk. Siz den 31 Mart seçimlerinde de aynı dik duruşunuzu bekliyorum. Sevgili dostlar inanıyorum ki Seferihisar AKP belediyesi olmayacak. 24 Haziran gecesinde diyorlardı ki tek adam rejiminde ekonomi güçlenecek, üretim artacak peki ne oldu hangi üreticinin yüzü gülüyor. Onlar sadece milleti kuru soğana muhtaç ettiler,  Sevgili dostlar her şey hüsran, bu hükümet sınıfta kaldı. Sevgili dostlarım ben sizin o nasırlı ellerinizdeki, alın terinizdeki emeği çok iyi biliyorum. Onun için üreticiden alarak üreticinin ekmeğini büyülteceğiz, üreticinin yüzünü güldüreceğiz, Seferihisar’da çocuklarımıza yemyeşil bir doğa, masmavi bir deniz, tertemiz bir hava miras bırakacağız. 2009’da başlattığımız kültürel, sanatsal ve tarımsal faaliyetleri arttırarak devam ettireceğiz. Tüm Seferihisarlıları koca başkanınız olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacağım, gençlerimizin yarınlara güvenle bakabilmeleri için aşsız evi işsiz genç bırakmayacağım, Ürkmez’de yaşayan kardeşlerimizin mutluluğundan, huzurundan, aşından, işinden ben sorumluyum.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.