Ürkmez CHP seçim bürosu açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin Seferihisar ilçesi Ürkmez Mersin alanı Mahallesindeki partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi, Seferihisar ilçesi Ürkmez Mersin alanı Mahallesindeki seçim ofisini açtı. Açılışa CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata, İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Eski Ürkmez Belediye Başkanı Osman Ürkmez, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin parti bürosunun açılış konuşmasında “Sevgili Ürkmezli yoldaşlarım. Hepiniz hoş geldiniz. Ürkmez her zaman olduğu gibi yine yanımızda. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla,erkeğiyle 7’den 70’e hepiniz buradasınız. Sizinle ne kadar gurur duysam azdır. Bende sizinle olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki varsınız iyi ki buradasınız. Size birde selam getirdim. Büyükşehir belediye başkan adayımız Tunç Başkanımız hepinize sevgilerini ve saygılarını iletti. Biz de onunla ne kadar gurur duysak azdır. Tunç başkanımıza da bahsettim. Bugün buraya Sanayi Sitesi, üretici pazarı, kapalı pazar yeri, Ürkmez’i turizmin göz bebeği yapma hayallerimle geldim. Artık imkansızlıklar yüzünden yavaşlamak yok! Tunç başkanımla el ele sizlerle kol kola tüm hayallerimizi er geç 1 sene içinde gerçekleştireceğiz. Bunların yanı sıra ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. AKP zihniyetinin ülkeyi getirdiği nokta ortadadır. Bu zihniyet insanları açlığa ve sefalete sürüklemektedir. Bu zihniyetin içimize girmesini asla ama asla müsaade etmeyeceğiz. Birbirimize sahip çıkacağız ve başaracağız ve son olarak hiç merek etmeyin kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız.” diye konuştu. Konuşmaların ardından çok sayıda vatandaş eşliğinde seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışının ardından Cumhuriyet caddesindeki Çarşıda gerçekleşen ziyarette Yetişkin ve meclis üyesi adayları, esnafın sorunlarını dinledi, fotoğraf çektirdi. Kalabalık nedeniyle esnafla tokalaşmakta zorlanan Yetişkin, “Ben artık çoğu zaman Ürkmez’de olacağım, sizleri tekrar ziyarete geleceğim” dedi. Bazı esnafların sorunlarını not aldırdı ve en kısa zamanda ilgineceklerini dile getirdi. Ürkmez Mersin alanı Mahallesindeki esnaf “Çarşımızı ziyaret eden ve sorunlarımızı dinleyen ilk aday sizsiniz. Siz bizim sorunlarımızı çözecekseniz, biz de sizi destekleyeceğiz” sözünü verdi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.