Üretici Kadınlar Derneğinden Seferihisar Belediyesine destek

Seferihisar’da faaliyet gösteren ve yaptıkları farklı projeler ile ilçede sosyal yardım konusunda adını duyuran Seferihisar Üretici Kadınlar Derneği dernek üyeleri ile başlattığı yardım kampanyasıyla Seferihisar Belediyesine iletilmek üzere 30 yardım paketi hazırladı.

Üretici Kadınlar Derneği Başkanı Asuman Aşkın; “Belediye tarafından başlatılan yardımlaşma çağrısına bizde dernek olarak katkıda bulunmak istedik. Dernek yönetimimiz ve üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerden sonra, Üretici Kadınlar Derneği olarak belediyemizin sosyal hizmetler müdürlüğüne teslim edilmek üzere yardım paketi oluşturma kararı aldık. Dernek üyelerimizin özverili tutumu sayesinde 30 adet yardım paketi hazırladık. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın diğer dernek ve kurumlara da örnek olması en büyük temennimiz. Seferihisar Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yetişkin’in de sık sık dile getirdiği gibi zorlu bir süreçten geçiyoruz ve bu süreci omuz omuza mücadele ederek atlatacağız.” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.