Uluslararası Resim Çalıştayı başladı

Ünlü küratör Sinan Yasdıman önderliğinde Seferihisar Belediyesi Uluslararası Resim Çalıştayı başladı.

Çalıştayın Kent Belleği ve Anı Evi’nde gerçekleştirilen açılış kokteyline Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Yelda Celiloğlu ve Nuriye Hepterlikçi, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri, sanatçılar; Özbek Ressam Farida Hamitovna, Azeri Ressam Teymur Ağalıoğlu, Taha İsmail Elgün, Mustafa Mutlu, Ömer Çam, Olcay Kahraman, Zeki Serbest, Çocuk Belediyesi Başkanı Arda Aydoğdu, Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Şadiye Ahçıoğlu,  Abderalılar Sanat Derneği Başkanı Cafer Öz, Abderalılar Sanat Derneği üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Seferihisar Belediyesi ve Abderalılar Sanat Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen çalıştaya Türkiye, Azerbaycan ve Özbekistan’dan sanatçılar katılıyor. Sanatçılar Seferihisar’da lavanta bahçesi, Sığacık Kaleiçi ve Teos Antik Kentini tuvallerine yansıtacak. 

Üç farklı ülkeden sanatçıların katıldığı çalıştay, 30 Haziran Çarşamba gününe kadar devam edecek.

Başkan Yetişkin “Seferihisar’da her ayın 1 haftasını sanata ayıracağız”

 Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Seferihisar’ımızı uluslararası bir sanat merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Seferihisar’da bundan sonra her ayın 1 haftasını sanat etkinliklerine ayıracağız. Çocuklarımıza kültür birikimi yüksek bir kent bırakabilmek için elimizden geleni yapacağız. 30 Haziran Çarşamba gününe kadar etkinliklerin devam edeceği Uluslararası Resim Çalıştayı’mıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Seferihisar Belediyesi Uluslararası Resim Çalıştayı başladı
Seferihisar Belediyesi Uluslararası Resim Çalıştayı başladı
Seferihisar Belediyesi Uluslararası Resim Çalıştayı başladı
Seferihisar Belediyesi Uluslararası Resim Çalıştayı başladı

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.