Ulamış’tan “Fark Var” Cevabı

Ulamış mitinginde gelen eleştirilerle ilgili sessizliğini de bozan CHP Başkan Adayı Tunç Soyer şunları söyledi:
AKP Adayı sürekli aramızda farklar olduğunu söylüyor. Ben kendimden çok söz etmeyi sevmem ama, evet doğru, çok haklı. Aramızda farklar var. Çünkü;
-Karıncayla ağustos böceği hikayesini bilir misiniz? Ben sabah 8’de iş başı yapar. En az akşam 8’e kadar çalışırım. Karınca gibiyimdir. Ağustos böceğini siz düşünün!
-Ben şeffaf bir insanım. Mal varlığım, belediyenin borçları, bütçesi led ekranda yayınlanır. Bunu paylaşmayanı siz düşünün!
– Ben asla halka yalan söylemedim. Boş iş vaatlerinde kimin bulunduğunu, kimin boş hayallerle oy peşinde koştuğunu siz bulun!
– Bu bir seçim. Siyaset yarışı değil. Memleket önüne konan, ithal adaylara isyan, ilçemize emrivaki getirilen kişilere karşı birlik mücadelesidir. Bunu ben söylemedim. Söyleyeni siz biliyorsunuz?
-Ben orta ikinci sınıftan beri yani escort kırk yılı aşkın bir süredir sosyal demokratım, Atatürkçüyüm. Bunu bir yaşam tarzı olarak kabul ettim. Kişisel kariyerim ya da bir koltuk için asla bunlardan vazgeçmedim. Atatürkçüyüm deyip, onu unutturmaya çalışanlarla buluşup onlara oy toplamaya çalışmadım. Bunu yapanı siz biliyorsunuz!
– Yol yaptım, düğün salonu yaptım diye övünüp, paralarını kendinden sonra gelen başkana ödeten ben değilim. Kim olduğunu siz biliyorsunuz!
– Elinizi tuttum, ulaşılabilir oldum deyip kimseyi taş ocağına göndermedim. Kimseyi ötekileştirmedim. Seferihisar’ı cepheleştireni siz bulun!
-Benim tek bir mandalina ağacım yok. Mandalina üreticisi için yaptıklarımı biliyorsunuz. Yapmayanı da biliyorsunuz!
Daha söyleyecek çok şey var ama bu kadarı aramızda ne kadar fark olduğunu göstermiştir sanırım. Gerçekten aramızda büyük fark var…
SEFERİHİSAR ARTIK HERHANGİ BİR ANADOLU KASABASI GİBİ YÖNETİLMEMELİDİR
Seferihisar kabuğunu kırmış, tüm ülkenin hayranlığını kazanmış, muhteşem bir ilçedir. Ve artık herhangi bir Anadolu kasabası gibi yönetilmemelidir. Seferihisar’ın ufku açık. Daha büyük hedeflere çok daha kısa sürede hep birlikte varacağız. Bu seçim gerçekten sadece bir yerel seçim değil. Ülkeyi tek adam yönetimiyle yönetmek isteyenlere mutlaka ders verilmesi gereken bir seçimdir. AKP’ye verilecek her oy kimlerinin saldırganlıklarına, yolsuzluklarına devam etmek için bir mesaj olacaktır. O nedenle oylarınıza sahip çıkmanızı, hem köyümüze, hem Seferihisar’a hem de ülkemize sahip çıkmanız için Cumhuriyet Halk Partisi’ne oylarınızı bekliyoruz. Bu yüzden diyoruz ki “Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam”. Varlık içinde, Birlik içinde, özgür biçimde oylarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne…”


DSC_5663 DSC_5666 DSC_5701 DSC_5737 DSC_5738 DSC_5741 DSC_5744 DSC_5764 DSC_5770 DSC_5794

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.