Ulamış’ta Sıcak Kucaklaşma

CHP Seferihisar İlçe Teşkilatı seçim büroları açılışlarına Ulamış’tan başladı. Yüzlerce kişinin ellerinde Türk Bayrakları ve CHP Bayraklarıyla karşıladığı Tunç Soyer, Ulamış’la ilgili tamamladıkları hizmetlerinden bahsederek; “Ulamış için Bu Daha Başlangıç” dedi.

 

1 Mart 2014 Cumartesi günü seçim bürosu açılışlarına başlayarak seçim çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer 5 yıllık örnek gösterilen belediye hizmetleri ve halka dokunan projeleriyle ilçenin dört bir yanında büyük bir sevgiyle karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta köylerde ve mahalle kahvelerinde ziyaretler gerçekleştiren Tunç Soyer, seçim bürosunun ilk açılışı için gittiği Ulamış’ta da coşkuyla karşılandı.

 

Açılışta konuşan CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer; “İlçe genelinde Seferihisar’ın toplam değerini büyütmek için çalışmalar yaptık. Organik Pazar, kooperatifler, mandalina entegre tesisi, mandalina suyu, tohum takas şenlikleri gibi Ulamışlılara direk dokunacak işler yaptık. Büyükşehir Belediyemizle birlikte dere ıslahını gerçekleştireceğiz. Ayrıca üretici pazarlarımız yine üretim yapan çiftçimize ekmek kapısı oldu. Tüm bunlara Ulamış için “Bu Daha Başlangıç” diyorum. Hep birlikte daha güzel yarınlara birlikte imza atacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Seçim Büroları açılış tarihleri:

 

3 Mart Saat 19.00 Doğanbey- Saat 20.00 Ürkmez

4 Mart Saat 20.00 Sığacık

7 Mart Cuma İlçe Merkezi

 

DSC_2300 DSC_2338 DSC_2339 DSC_2360 DSC_2373 DSC_2394

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.