Üç Haftada Yürüdü

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) Merkezi açıldı. 
Yirmi yıl içinde hem doktorlar hem hastalar tarafından giderek artan bir ilgi alanı haline gelen geleneksel tıp yöntemi uygulanan GETAT Merkezi  Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi’nde açıldı.

Binlerce yıllık geleneksel tedavi yöntemleri bu merkezde uygulanıyor.

Sorumlu Hekim İsmail Eseoğlu  GETAT merkezi’nin şehirdeki modern tıp hizmetlerinin yanında tamamlayıcı sağlık hizmetleri alanında hizmet vereceğini vurgularken “Merkezimizde ozon, mezoterapi, homeopati, fitoterapi, kupa tedavisi (hacamat), proloterapi, akupunktur, sülük, hipnoterapi ve apiterapi uygulamalarında hizmet verilmeye başlandı. Merkezimizde ağrı tedavisinde, uyku bozukluklarında, kilo verdirme ve sigara bıraktırmada akupunktur, depresyon, anksiyete (kaygı bozuklukları), panik atak, obezite ve sigara bağımlılığında hipnoz; ağrı tedavisinde destek amaçlı mezoterapi; diyabet, romatizma, migren, zona, dolaşım bozukluğu, astım gibi hastalıklarda ozon tedavisi başta olmak üzere çeşitli yöntemler, tıbbi tedaviye destek amaçlı kullanılmaktadır” dedi.

Ameliyat dediler, üç haftada rahat rahat yürüdü

Ağrı sebebiyle yürümekte zorluk çeken hasta D. A.’ya bir çok hastanede ameliyat dışında bir şansı olmadığı söylenirken son olarak başvurduğu Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi GETAT merkezi’nde tedavi oldu. 3 hafta süren tedavi sonucu ağrılarından kurtulan D. A. artık rahatlıkla uzun süreli yürüyüşler yapabildiğini belirtti.

Yarımada da tek aktif GETAT Merkezi Seferihisar’da

GETAT Uygulama Merkezi’ne başvuran hastaların önce GETAT sorumlu hekimi tarafından gerekli tetkikler yapılarak değerlendirileceğini ve en doğru geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulaması seçilerek tedavi edileceğini dile getiren Başhekim Serhat Pirinçci “Tedavi hizmetleri, alanında özel eğitim almış, sertifikalı uzman doktorumuz tarafından veriliyor, vatandaşlarımız MHRS ve 182 numaralı telefon numarasını arayarak muayene için randevu alabilirler” ifadelerini kullandı. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.