Türkiye’nin hesap uzmanları Seferihisar’da

17.Türkiye Muhasebe Standartları Sempozyumu bu yıl 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Seferihisar’da gerçekleşiyor. 
İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler,  Bilim ve Düzenleme Kurulu ile ana teması “Finansal Raporlamaya Değer Katmak” olarak belirlenen sempozyum katılımcılarını Seferihisar Sığacık Euphoria Otel’de ağırlıyor.

Katılımcıları denetim, finansal raporlama ve müşavirlik hizmeti veren meslek mensupları, akademisyenler, kurum ve kuruluşların finansal raporlama ile ilgili yönetici ve çalışanları ve bu alanlarda lisansüstü eğitim alan öğrencilerden oluşan sempozyum 5 gün boyunca devam edecek.

 18 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen açılış törenine Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Vedat Adak katıldı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin konuşmasında, toplantının burada gerçekleşmesini sağlayan Mali Müşavirler Odası üyelerine teşekkür ederken “Ülkemizin içinde bulunduğu mali krizlerin çözüm anahtarlarının sizlerde olduğunun bilincindeyiz.
Kalkınma odaklarında sistemli bir denetimin kurulması, cezai şartların sağlanması teşvik mekanizmalarının doğru oluşturulması mali müşavirlerimiz sayesinde gerçekleşiyor.
Sizlerle işbirliği içerisinde daha da güçlüyüz. İşbirliği güç birliğini getirecektir.
Seferihisar da mevsimin en güzel olduğu bu zamanların hepimize iyi gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Sempozyum 22 Eylül Pazar günü sona erecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.