Türkiye’nin En Modern Plaj Futbol Sahası Seferihisar’da

Dünyada her geçen ilginin arttığı plaj futbolunda, Seferihisar FİFA standartlarında stada kavuştu.

 

Plaj Futbolunda Türkiye şampiyonu olan Seferihisar, şimdi de uluslararası birçok turnuvaya ev sahipliği yapabilecek bir tesise kavuştu. Akarca Mavi Bayraklı Plaja 170 Bin Liraya mal edilen tesis, 1500 kişilik oturma kapasitesi, engelli rampaları, canlı yayın kamera bölümleri ve kum sulama sistemi sahip.

 

İLK VURUŞ BAŞKAN SOYER’DEN
Sahanın ilk maçı liseler arası turnuvayla yapılırken, maçın başlama vuruşu Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından yapıldı.

 

Stadın Türkiye için çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Soyer; “Çok amaçlı kullanabileceğimiz bir tesisi tamamladık. Plaj futbolunda da başarılarımız artıyor. Bugün yine müjdeli bir haber aldık. Sanıyorum birkaç gün içerisinde kesinleşecek. Türkiye şampiyonu olan Plaj Futbol Takımımız, Avrupa’nın dev takımlarının katıldığı şampiyonlar ligine davet edildi. Geçtiğimiz yıl bu turnuvada Milan, Lazio gibi takımlar vardı. Sanıyorum ki bu yaz bu dünya devleriyle mücadele edeceğiz. Bu da Seferihisar’ın adını yine tüm dünyaya duyuracak” dedi.

DSC_6062

DSC_6065 DSC_6066 DSC_6073 DSC_6099

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.