Trafik haftası kurallar çerçevesinde kutlandı

Trafik Haftası nedeniyle Seferihisar Sanayi kavşağında polis ekipleri sürücüleri bilgilendirdi.

Seferihisar’da pandemi kuralları dahilinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekipleri Sanayi kavşağında hem sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili denetim yaptı hem de izinli sürücülere bilgilendirici broşürler vererek bilgilendirmede bulundu.

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Ekipleri ilçenin belirli noktalarında kısıtlama denetimleri yaparak bilgilendirme broşürlerini dağıttı. Ekipler sürücülerin özellikle yaya önceliği konusunda hassas davranmalarını belirterek sokağa çıkma izin belgesi olmayan ve kural hatası yapan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Oluşum Haber Gazetesi editörü Ezgi Yeşil’e yaptığı açıklamada,” İlk önce ilçemizde tedbirlere uyan sürücüler ve vatandaşlara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederim, halkımızın güvenliği için görev başında olan ve 7/24 esasıyla büyük bir özveriyle çalışan güvenlik güçlerimize teşekkür ederim; arkadaşlarımız, içinde bulunduğumuz hafta süresince sürücülere kara yolu ve trafik güvenliği ile ilgili araçları durdurarak bilgi verecek,  ayrıca dikkat ve algıyı azaltan cep telefonu kullanımı, aşırı hız ile ilgili dikkatli olunmasını içeren broşür dağıtımı yapılacak. Sokağa çıkma yasağı süresince ekiplerimiz rutin kontrollerinin dışında dışarıda olan vatandaşların izinlerini kontrol edecek” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.