Tepecik Mahallesi Yetişkin Dedi

Millet İttifakı Adayı İsmail Yetişkin Tepecik Mahallesi’nden seslendi. Mitinge CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Bedri Sertel, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yetişkin, “ her işçimize maaşı ile birlikte ödenen ikramiyenin tamamı olan bordroyu ellerine alıp dolaştırıyorlar, onlar sendikal hak nedir bilmezler o yüzden gene karalamaya çalışıyorlar” dedi.

Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin ” Sevgili Tepecikliler kısa bir süre önce okulumuzda bir yangın felaketi yaşadık. Kimsenin burnu kanamadan atlatıldı ve belediye ekiplerimiz okulun bütün temizliğini, boya ve badanasını yapıp kısa bir sürede hizmete açıldı.

Ellerinde Bordro ile Gezmeye Başladılar

Biliyorsunuz son zamanlarda hakkımızda çıkan haberler var. Bir emekçi kardeşimizin sendikal haklarından doğan ailesini geçindirebilmek için aldığı her işçimize maaşı ile birlikte ödenen ikramiyenin tamamı olan bordroyu ellerine alıp dolaştırıyorlar. Bu ikramiye toplu sözleşme gereği her 15 yılını dolduran her işçiye ödeniyor. Bu onların sendikal hakkıdır. Bir diğer konuda sokak hayvanları yuvası hakkında konuşulanlar var. İşin gerçeğini size anlatalım. Seferihisar ilçemizin çeşitli bölgelerinde kaza sonucu ölen hayvanlarımız onları alıyoruz. Hayvan yuvamızdaki soğuk hava depomuza, morgumuza bırakıp gerekli işlemlerin yapılmasının ardından defin işlemleri yapılıyor. Bu konuyu ilçemizde Hayvan Hakları Derneğimiz SEYHADER’ de çok iyi biliyor. Değerli halkımız bunların karalama politikalarını çürüteceğiz. Sevgili dostlar Tepecik’de muhtarlık binamız yoktu. İlk işimiz olarak Tepecik Muhtarlık binamızı hizmete açtık. Ardından açık hava düğün salonumuzu yaptık. Yaşlılarımıza Tepecik’den yemek dağıtım merkezini açtık. Halı sahamızı yeniledik. Ve şimdi yapacağımız projelerimizde. Tepecik’in imar sorununu çözeceğiz. Ticari ruhsat sorununu çözeceğiz. Yeni yapılan yerleşim alanlarının alt yapısını çözeceğiz. Tepecik halkına Seferihisar Belediyesi olarak pazara gidebilmeleri için koyduğumuz tek sefer servisimizi iki sefere çıkartacağız. Sevgili dostlar Seferihisar’a Seferihisar halkına hizmet etmek için buradayım. Martın sonu bahar olsun “.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İsmail Yetişkin’e destek olmak için Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı tarafından Tepecik Mahallesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Yücel, burada yaptığı konuşmada, CHP ve CHP’li Belediyeler hakkında iddialarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yüklendi. Yücel “Seferihisar havasıyla, suyuyla, doğasıyla ve tarihi ile cennetten bir köşe. Seferihisar’ın bu kadar güzel ve yaşanılır bir ilçe olmasının sebebi de sizlersiniz. Sayın Tunç Soyer Seferihisar’a 10 yıldır onuruyla, başarıyla, şerefeyle hizmet etti ve biz onu İzmir Büyükşehir Belediye başkanı yapacağız. Seferihisar’dan bir marka kent yarattı. Seferihisar’ı Türkiye’ye değil Avrupa’ya ve Dünyaya tanıttı. Bugün 31 Mart akşamı bu bayrağı çok değerli isime teslim edecek. Geçmişi ile ailesi ile partimize vermiş olduğu hizmet ile ve emeği ile Seferihisar’da ki başaralı çalışmalarıyla sayın İsmail Yetişkin bu bayrağı bu nöbeti sayın Tunç Soyer’den devir alacak. Sevgili dostlarım değerli yol arkadaşlarım İsmail başkan sizin içinizden biri Seferihisar’ın öz evladı, dürüst, çalışkan, doğduğu ve doyduğu kente bugünden sonra sizlere hizmet etmek için sizlerin huzurunda. Türkiye’nin, İzmir’in Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var ve Seferihisar’ın da İsmail Yetişkin’e ihtiyacı var. Seferihisar’a vermiş olduğumuz onurlu hizmet daha da artarak devam edecek. Seferihisar daha da büyüyecek. Seferihisar hizmetlere boğulacak. İzmir’de de Seferihisar’da ada martın sonu bahar olacak “ dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.