Teos’ta Edebiyat Günleri

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Seferihisar Belediyesi Edebiyat Söyleşileri”nde Yekta Kopan ve Küçük İskender, klasik müzik eşliğinde Teos Antik Kenti Meclisinde edebiyat severlerle buluşacak. 

 

Tarihte Aktörler Birliği’nin kurulduğu ilk yer olan 12 İyon Kenti’nden biri olan  Teos’ta Seferihisar Belediyesi bir iade-i itibar etkinliğine daha imza atacak. Devam eden kazı çalışmalarında gün yüzüne çıkan Teos Antik Kenti Meclis Salonu’nda 18 Ağustos Salı günü Yekta Kopan, 19 Ağustos Çarşamba günü küçük İskender, doyumsuz sohbet ve şiir dinletilerine imza atacak. Edebiyatçılara kemanıyla Handan Gürkan ve çelloyla Fazıl Hakan Gürkan eşlik edecek. Etkinliklerde yazar Gülşah Elikbank da moderatör olarak yer alacak.

 

Saat 19.00’da başlayacak etkinlikler, güneşin batışıyla birlikte son bulacak.

18-19 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleşecek iki etkinliğe katılmak isteyenler için Seferihisar Belediyesi, Seferihisar merkez, Sığacık ve Ürkmez’den ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.