Teoman Salladı !

Teoman, Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşen “yavaş yavaş” turnesinin Seferihisar konserinde Kaleiçi’ni salladı.

Hayranları tarafından uzun zamandır beklenen ve 15 şehri kapsayacak akustik konser turnesi kapsamında ilk kez Seferihisar’da konser veren Teoman’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı!  Organizasyonu Atlantis Yapım tarafından yapılan, biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde  “Renkli Rüyalar Oteli” şarkısıyla konsere başlayan Teoman Seferihisar Sığacık Kaleiçi’ni dolduran hayranlarına keyifli saatler yaşattı. “Paramparça”, “İstanbul’da Sonbahar” gibi geniş kitlelerin bildiği parçaların yanı sıra “Bugün”, “En Güzel Hikayem”, “Bana Öyle Bakma” gibi şarkılarının akustik hallerini, “yavaş yavaş” turnesinde seslendirirken,sahne performansıyla gönülleri fetheden Teoman konserinin sonunda selfie çekmek isteyen hayranlarını sahne önüne davet ederek coşkuyu daha da arttırdı.

“yavaş yavaş” turnesinde Teoman’a; piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız ve çelloda Çağ Erçağ eşlik etmeye devam edecek.

 

DSC_6971 DSC_7012 DSC_7017 DSC_7022 DSC_7030 DSC_7031

 

 

 

 

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.