Tekvandoda 3 Altın Madalya

Seferihisar Spor’un gençleri gururlandırmaya devam ediyor.

Seferihisar Belediyesi, altyapıdan gelen başarı hikâyelerine bir yenisi daha ekledi. Seferihisar Spor Tekvando Takımı, İzmir Minikler Şampiyonası’ndan 3 altın madalyayla döndü.

Buca Afet Evleri Spor Salonu’nda İzmir genelinde 100’ün üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen İzmir Minikler Tekvando Şampiyonası’nda altın madalyalar Seferihisar’a geldi. 2003-2005 doğumlu gençlerin katıldığı şampiyonada, Seferihisar Spor sporcuları Gamze Argın, Onur Kılıç, Arda İğdi tüm rakiplerini geçerek kategorilerinin şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Eğitmenleri Sabah Vural öncülüğünde tekvando eğitimi alan gençler, gösterdiği büyük başarıyla ilçeye büyük bir gurur yaşatmayı başardı.

Şampiyonanın ardından konuşan eğitmen Sabah Vural, Seferihisar’da tekvandoya ilginin kazanılan başarılarla birlikte oldukça arttığını ifade ederek; “Şu an ilçe genelinde 70 sporcuya ulaştık. Her geçen gün sayımız artıyor. Başarılarımızın artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bize rahat çalışma koşulları sağlayan ve destekleyen Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir şampiyonu olan sporcularımız Gamze Argın, Onur Kılıç ve Arda İğdi, 2016 yılında gerçekleşecek Türkiye Tekvando Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Türkiye Şampiyonası’nın yeri ve tarihi Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 

DSC_3781 DSC_3785 DSC_3786 DSC_3790 DSC_3791 DSC_3798

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.