Tarım Kredi Kooperatif Market 437’inci şubesini İzmir Seferihisar’a açtı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketin 437. şubesi Seferihisar Necat Hepkon caddesinde hizmet vermeye başladı.


Açılışa, Tarım Kredi Kooperatif Ege Bölge Müdürü Adnan Yusuf Güney, Tarım Kredi Kooperatif İzmir Bölge Yöneticisi Ömer İblik, Ak Parti Seferihisar İlçe Başkan Yardımcısı Sercan Öztürk, Mehmet İpekçi, Murat Özlü ve Batuhan Türer, Seferihisar Tarım Kredi Kooperatif Müdürü İsmet Tosun , Seferihisar Tarım Kredi Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Tüner, Seferihisar İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş ve TSE Kalite Müdürü Hasan Sözkesen katıldı.


“Başka eller değmeden, tarladan sofraya” Sloganı ile şuan 437. mağazasını açtıklarını söyleyen Tarım Kredi Kooperatif Market Ege Bölge Yöneticisi Ömer İBLİK, “Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve tüm Türk çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlar. Türkiye’nin tarımsal kredi ve girdi lideri, çiftçilerin sosyoekonomik güvencesi olmak için çalışmaktadır. Ortaklarımızdan aldığımız doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerimizde işleyerek veya işleterek kooperatiflerimizin yanı sıra Kooperatif Marketlerimiz aracılığı ile tüketicilere ulaştırıyoruz. Üreticimizin hakkını koruduğumuz gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu marketlerimizde diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriyoruz. İlk şubesini 2017’de açtığımız ve büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketlerimizin, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyoruz.” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.