Tarihi bando Bayramiç’i şenlendirdi

Ege bölgesinin en eski bandosu olan Seferihisar Belediye Bandosu aldığı özel davet ile Çanakkale Bayramiç ilçesinin kurtuluş coşkusuna ortak oldu.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde düzenlenen 25. İDA Kültür Sanat ve Kurtuluş Günü Festivaline katılan Seferihisar Belediye Bandosu çaldığı marşlar ile kalitesini ortaya koydu.


Kortej yürüyüşüyle başlayan festivalde aynı zamanda tohum takas şenliği de gerçekleştirildi. Bayramiç Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivale Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kortej yürüyüşünün ardından Seferihisar Belediye Bandosu’nun gerçekleştirdiği konserle coşkularına coşku katan Bayramiçliler belediye bandosunu keyifle dinledi. Bayramiç Belediye Başkanı Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Seferihisar Belediye Bandosu’na davetlerini kırmayarak festivale katılım sağladıkları için teşekkür ederken Başkan Yetişkin “Mert Başkanım bizleri çok güzel ağırladı. Bu vesileyle Bayramiçlilerin kurtuluş günlerini kutluyor, bir sonraki sene 11 Eylül’de Seferihisar’a bekliyorum”  dedi.

Seferihisar Belediye Bandosu Bayramiç’in kurtuluş coşkusuna ortak oldu
Seferihisar Belediye Bandosu Bayramiç’in kurtuluş coşkusuna ortak oldu
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.