Soyer’den Mandalina Şenliği Açıklaması

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Mandalina Festivalini Menderes Belediyesi ile birlikte yapalım “ çağrısını Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu “Gümüldür Mandalina Festivali” adı altında yapabiliriz  şeklinde cevaplamıştı. Bu açıklamanın ardından Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’den yeni bir açıklama geldi. Başkan Soyer yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Biz Seferihisar, Menderes, Ürkmez, Özdere, Gümüldür Mandalinasının ortak sıkıntılarından yola çıkarak, ortak nasıl çözümler üretebiliriz diye düşünmüştük. Bu nedenle, ortak atabileceğimiz adımlara kafa yoruyorduk. Gümüldürlü veya Seferihisarlı olarak değil, aynı coğrafyada yaşayıp aynı ürünü üreten üreticimize, köylümüze, çiftçimize nasıl daha çok destek olabileceğimizi düşünüyorduk. Tabi ki bu bir mecburiyet olmayabilir. O nedenle, Gümüldür Mandalinası adı altında yapılacak her türlü etkinlikte tüm Gümüldürlüleri buluşturacak Menderes Belediyemize başarılar diliyor, 6 yıldır yaptığımız çalışmalarla kazandığımız tecrübemizle bize ihtiyaç duyulacak her an, her şekilde yardımcı olmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum”

DSC_3325 DSC_3625

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.