Son Nefeste Akhisar Belediye!

Kıran kıran geçen final maçında son saniyede attığı golle Seferihisar Citta Slow’u  6-5 yenen Akhisar Belediye Teos Cup’un şampiyonu oldu.

 

Seferihisar Akarca Plaj Futbol Sahası’nda 3 gün süren ve heyecanlı karşılaşma sahne olan 2. Teos Cup U17 turnuvası sona erdi. Rekabetin son saniyelere kadar yaşandığı turnuvanın şampiyonu Akhisar Belediye Spor oldu.

 

Toplam sekiz takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvanın final maçı, tribünde karşılaşmayı izleyenlere ünlü spor spikeri Emre Tilev tarafından anlatıldı. Final maçının son periyoduna 5-2 önde giren Seferihisar Cittaslow, son dakikalarda yoğun Akhisar baskısını atlatamadı. Maçın son dakikasında 5-5 olan karşılaşmada son saniyelerde bir gol daha bulan Akhisar Belediye, maçı 6-5 kazanarak şampiyon oldu.

 

Akhisar Belediye Spor’a kupası Seferihisar Belediye Başkan Vekili Gürhan Özata tarafından verdi. Turnuvanın ikincisi ipini olan Seferihisar Citta Slow’a kupasını Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’in elinden aldı. Şirinyer Spor’u yenerek turnuvanın üçüncüsü olan Altay ise kupasını Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilgün Durmazer’in elinden aldı.

 

İlginin ve rekabetin büyük olduğu turnuvada Şirinyer Spor 4, Göztepe 5, İzmirspor 6, Urla Gençlik 7, Manisaspor ise 8’nci oldu

 

emre tilev SAM_0914 SAM_0920 SAM_0924 SAM_0929 SAM_0938 SAM_0975 SAM_0977 SAM_1002 SAM_1013

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.