Son İki Mahalle de Bağlandı

Yaklaşık 30 yıldır Tepecik Mahallesi’nden Kocaçay’a akan ve pis kokuya neden olan hat, arıtmaya bağlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi’nin ortak çözüm arayışıyla, İBB İzsu Genel Müdürlüğü Kanal Daire Başkanlığı ve Kanal Bakım Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma tamamlandı.

Yaklaşık 3 ay süren çalışma sonunda pis koku, kötü görüntü ve hijyen anlamında kötü sonuçlara neden olan hat arıtmaya bağlandı. Bu şekilde hem Tepecik hem de Hıdırlık Mahallesi sakinleri pis kokudan kurtuldu.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR  
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tepecik ve Hıdırlık Mahallesi’nde yaşayanlar için büyük bir utanç olan kanalizasyon akıntısının sona erdiğini belirterek; “En çok çözmek istediğimiz konulardan bir tanesini tamamlamış bulunuyoruz. Uzun zaman çözüm arayışı içerisinde bulunduk. Büyükşehir Belediyemize bağlı İZSU ekipleriyle uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik.İZSU Genel Müdürü Dr. Ahmet Hamdi Alpaslan, İZSU Kanal Daire Başkanı Güven Ağar, Kanal Şube Müdürü Onur Demirci, İZSU Seferihisar personeli Halil İbrahim Kerman ve tüm İZSU personeline çok teşekkür ediyorum. Ortaklaşa çalışmayla Tepecik ve Hıdırlık Mahallerimizin çok büyük bir utancı sona erdirdik” dedi.

1

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.