Sokak Hayvanlarına Destek İçin Sanal Mağaza Açtı

Seferihisar Düzce Mahallesinde yaşayan Özge Kip sosyal medya üzerinden Libby Butik adıyla açtığı mağazanın tüm gelirini Seferihisar İsmet Sungurbey  Sokak Hayvanları Yuvası için bağışlıyor.

Özge Kip, Libby Butik üzerinden satın alınan tasarımların ve yurt dışı ürünlerinin tüm gelirini sokak hayvanlarına bağışlıyor. Hiçbir şekilde karşılık beklemeden başladığı bu organizasyonda şu ana kadar satılan ürünlerin geliri ile 740 TL kadar bir bağış yapan Özge “ Hayvanları çok seviyorum özellikle sokakta olanları, Seferihisar Belediyesi tarafından sokak hayvanları için açılan barınağa o kadar çok sevindim ki bende bir şey yapmalıyım dedim. Facebook ve İnstagram üzerinde açtığım Libby Butik adlı mağazada kol saatleri, tasarım ürünleri, gözlük, çanta ve gece elbiseleri satmaya başladım. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çok geniş bir ürün çeşitliği ile yapılan satışların tüm gelirini Seferihisar barınağına bağışlıyorum, ufak bir katkıda olsa onlar için bir şey yapmak beni çok mutlu ediyor,  herkesi destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Libby Butik sayfasına Facebook yada İnstagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

IMG_0954 IMG_0979 IMG_098411059787_1144232865592629_1273559819265189667_n

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.