SODEM Yönetimi Buca’da Buluştu

Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği’nin (SODEM) ocak ayı yönetim kurulu toplantısı, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ev sahipliğinde gerçekleşti.  Buca Gölet tesislerinde gerçekleşen toplantıda, SODEM’in Brüksel’de katıldığı Open Days 2014 12. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda yapılan görüşmeler ele alındı. SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer’in öncülüğünde gerçekleşen toplantıda ayrıca Sosyal Demokrat Belediyelerin bir arada hareket edebilmesi için yapılması gereken çalışmalara da yer verildi.

 

SODEM’in yönetim kurulu üyesi Başkan Piriştina’nın ev sahipliğinde yaklaşık 3 saat süren yönetim kurulu toplantısında, belediyecilik hakkındaki çeşitli konularda da fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, SODEM Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer ile ev sahibi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yanı sıra SODEM Onursal Başkanı-Kadıköy Eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, Genel Sekreter Onur Eryüce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve SODEM Avukatı Canan Karaosmanoğlu katıldı.

 

IMG_6646 IMG_6653

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.