Skandal.. Erkek çocuklara ahlaksız teklifler

Seferihisar’da çalışan ve ikamet eden M.K., sosyal medyadan çocukları taciz edip iğrenç tekliflerde bulundu.
Sosyal medya uygulamaları aracılığıyla erkek çocuklara taciz içerikli mesajlar atan M.K., yaşları 11-14 arasında değişen erkek çocuklara para karşılığı ilişki teklifinde bulundu. Daha önce benzer suçlardan 3 kez yargılanan M.K., bu yargılamalardan herhangi bir hapis cezası almadı. Seferihisar’da inşaatlarda çalıştığı iddia edilen M.K. son taciz içerikleri sonrasında çocuklar tarafından ifşa edildi.

Sahte isim soy isim kullanıyordu

Israrla mesaj atıp ahlaksız tekliflerde bulunduğu çocuklardan biri durumu ailesiyle paylaşınca iş yargıya taşındı. Sahte hesap üzerinden çocukları taciz eden şahsın kimliği, ailenin polise şikayette bulunmasıyla açığa çıktı. Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri şahsın kimliğine ulaşıp M.K. olduğunu açıkladı. M.K.’nın daha önce benzer suçlardan hakkında dava açıldığı ancak daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu kez 3 aile tarafından hakkında şikayette bulunulan M.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Bu kez tutuklu yargılanacak

Polis ekiplerince bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edilen M.K.’nin tutuklu yargılanmasına karar verildi. Yargılamaya Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli avukatların da eşlik edeceği iddia edildi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.