Sığacık’ta Yaşananlara Belediyeden Tepki

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, şikayetçi olacaklarını açıkladı.

 

Seferihisar Sığacık’ta art arda yaşanan kedi ve köpek zehirlenme ihbarları üzerine belediye harekete geçti. Seferihisar Belediyesi’ne bağlı ekipler, kedi ve köpeklerin  tedavileri için seferber olurken, Başkan Soyer yaptığı açıklamada, şikayetçi olacaklarını suçluların ortaya çıkmasını istediklerini ve takipçisi olacaklarını belirtti.

Sığacık Kaleiçi’nde kedi, Girlen Mevkii’nde yaşanan köpek zehirlenme ihbarları üzerine harekete geçen belediye, tedavilerinin sağlanması için özel araçlarla kedi ve köpekleri özel kliniklere taşıdı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olaylı ilgili yaptığı açıklamada insanlık dışı olayı kimin yaptırdığını araştırdıklarını ve şikayetçi olacaklarını belirtirken şu ana kadar can kaybının olmamasının tek sevindirici nokta olduğunu söyledi.

Başkan Soyer; “Maalesef akıl dışı bir olayla karşı karşıyayız. Sığacık’ta iki ayrı noktadan gelen ihbarlar üzerine harekete geçtik. Belediyemize ait Dr.İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na bağlı veteriner ve personellerimizi hemen harekete geçirdik. Birilerinin planlı şekilde kedi ve köpekleri zehirlediğini düşünüyoruz. Hemen şikayetçi olacağız ve bu olayın yapanlar ortaya çıkana kadar da takipçisi olacağız. Vatandaşlarımızın herhangi bir olayla karşılaşmaları durumunda 444 7 743 no’lu telefondan hemen bizi aramalarını rica ediyoruz. Ayrıca yaşananların ardından bu bölgelerde denetimlerimizi de artırıyoruz” dedi.

 

omg WhatsApp Image rip dog

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.