Sığacık’ta Sergi Salonu ve Atölye Açılıyor

Seferihisar Sanatçılar Derneği, 4 Nisan 2015 tarihinde Sığacık Kaleiçinde, Seferihisarlı sanatçıların eserlerinin sergileneceği bir sergi salonu ve sanatçıların gelip üretimlerini yapabilecekleri bir atölyeyi açıyor.

Seferihisar Atölye, kooperatif sistemi bir ortaklıkla çalışıyor, Seferihisar Sanatçılar Derneği üyeleri bu ortaklığa katkıda bulunarak eserlerini burada sergileyebiliyorlar ve üretiyorlar.

Seferihisar Atölye, ilk aşamada atölye ortakları,  dernek üyesi Aysun Karasu’ nun kağıt  telkari çalışmalarını, Çetin Davran’ın suluboya çalışmalarını, Güzin www.arcelikbekoizmirservisi.com Novak’ın özgün resim çalışmalarını, Güzin Kayır’ın ebrularını, Hayal Kavuk Başarı’ nın seramiklerini,  Muzaffer Düzdemir’in resimlerini, Müzeyyen Koçoğlu’ nun taş adamlarını, Naciye Özkılıç’ın gümüş tasarım eserlerini, Tülay Kolcu’nun karışık teknik resimlerini sergileyecek.

Seferihisar’da ortak bir çaba ile işletilen ilk sergi mekanı olarak hizmet verecek,  Seferihisar Atölye’nin açılışına katılan konuklar  suluboya sanatçısı Çetin Davran’ın canlı performansını da izleyebilecek.

Seferihisar Sanatçılar Derneği yöneticileri, İzmir, Seferihisar  ve Sığacık’taki sanatseverlerle, Seferihisar Atölye’nin, 4 Nisan 2015’de saat 17.00 yapılacak açılışında, bir arada olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtiler.

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.