Sığacık’ta Flashmob Yaptılar

Seferihisar Belediyesi’nin katkılarıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından yürütülen Qualcomm Vakfı ve Mott Vakfı tarafından desteklenen “GençBank Programı” kapsamında Sığacık’ta flashmob etkinliği gerçekleştirildi.

Seferihisar Belediyesi’nin servis, bisikletler ve kamp yeri vererek destek olduğu etkinlikte gençler, “Başka bir dünya mümkün” sloganından yola çıktılar. Kampın üçüncü günü olan 12 Ağustos Çarşamba günü Saat 18:00’da yaptıkları gösteride, önce birbirinden habersiz gibi dağınık halde duran gönüllüler, iki kişilik bir koreografiyle açılışı yaptıktan sonra diğer gönüllülerin katılımıyla grup olarak dans etmeye başladı. Sergiledikleri flashmob’la izleyenlerin dikkatlerini çekmeyi başaran katılımcılara olan ilgi büyüktü. Sundukları gösteride gençlerin daha iyi bir dünyaya inandıkları konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan grup, bütün canlılar arasında eşitliğin mümkün olduğu mesajını da verdi. Etkinliğin kamera kayıtlarını sosyal medya hesaplarından anında paylaşan grup üyeleri bu sayede onlarca insana ulaşmayı başardı.

Seferihisar Belediyesinin gençler konusunda yaptığı çalışmaların farkında olan gönüllüler etkinlik sonrasında belediye çalışanlarına teşekkür ederken, bu tarz projelere devam edeceklerini söyleyerek verdiği destek için Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.

IMG_2106 IMG_2108 IMG_2134

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.