Sığacık’ta Deniz Ve Kıyı Temizliği Yapıldı

Seferihisar Belediyesi, Çeşme Liman Başkanlığı, Deniz Ticaret Odası, Seferihisar Kaymakamlığı, Seferihisar Sahil Komutanlığı ve Emniyet Dalış Timi işbirliği oluşturulan etkinlikte Sığacık kıyı- körfez temizliği yapıldı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik’e vekaleten Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Sahil Güvenlik Komutanı Çeşme Liman Başkanı Nihat Tozman, Necat Hepkon ve Mehmet İzdal İlköğretim okulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, çevre temizliğine dikkat çekerken; “Bugün bu çocuklarla birlikte deniz ve kıyı temizliği yapacağız. Onları temizliğin şampiyonu ilan ediyorum. Onların bu yaşta kazandıkları bu bilinç sayesinde, gelecekte çok daha temiz bir dünya olacak” dedi.

Etkinlik, denizde dalgıçlar ve sahilde öğrencilerin yaptığı temizlik çalışmasıyla devam etti. Çıkartılan ve toplanan onlarca kiloluk çöp, Sığacık Kalesi önünde sergilendi ve Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından teslim alındı.

Günün sonunda katılımcılara balık-ekmek ikramı yapıldı.

 

DSC_2824 DSC_2833 DSC_2837

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.