Sığacık’ta Çekilen “Hasret Bitti” Vizyonda

Başrollerini Ceyda Ateş ile Kemal Uçar’ın paylaştığı “Hasret Bitti” adlı film sinemaseverlerle buluşuyor.

Özdilek AVMdeki basın gösterimi sonrası açıklamada bulunan senarist Zeynep Yalgın, “Teslimiyet” ve “Yol Ayrımı: Hadi Baba Gene Yap” filmlerinin ardından ilk kez komedi türünde bir film yazdığını söyledi. Yalgın, izleyiciye hitap eden bir film yapmak istediğini dile getirerek, “Biraz gülüp eğlenebileceğimiz bir şey yapmak istedik. Uzun zamandır da çocuk temalı bir film yapmak istiyordum. Senaryo bir iki defa revize oldu ve 6 ayda tamamlandı.” dedi.

 

Filmin başrol oyuncularından Kemal Uçar da çekimlerin Seferihisar’da keyifli bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, “Biraz duygusal dozu yüksek bir film olmuş. Arada da işte ufak tefek mizahi şeyler de yaptık. Ben de bugün ilk defa seyrettim. Samimi sıcak bir film.” ifadelerini kullandı. Bu yıl 6 filmde seyirci karşısına çıkacağını kaydeden Uçar, “Hiç, bu yoğunlukta mizahi yönü olan bir film gelmemişti. Arka arkaya rol aldığım filmler daha dramatik filmlerdi. Böyle bir şey görünce yer almak istedim. Ceyda’nın ve Ferdinin olması da beni çok heveslendirdi. Ferdiyi çok beğeniyorum, müthiş bir oyuncu bence. Onlar olunca, senaryoyu da sevince, sıcak bir film olacağını düşündüm.” Keyif aldım ve yer yer güldüm. Çok daha zor bir şey komedi oynamak.

Seferihisar Sığacık mahallesinde dört hafta süren çekimlerde Sığacık’ta yaşayanlarda küçük roller ile kamera karşısına geçti.

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.