Tunç Soyer’e gençlerden destek

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Sığacıklı gençler ellerinde bayraklarla belediye binasına gelerek Belediye Başkanı Tunç Soyer’e “seninleyiz” mesajları verdi.

Yaşları 20 ila 30 arasında değişen yaklaşık 50 Sığacıklı genç, pazartesi sabahı belediye binasına sürpriz şekilde geldi. Başkan Soyer gençleri odasında misafir etti.

Gençler, yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’e yüreklerinin kalplerinin kendileriyle olduklarını, seçim çalışmalarına destek vermek istediklerini belirtti.

Başkan Soyer; “Haftaya iyi bir başlangıç oldu, iyi ki geldiniz” diyerek gençlerle sohbet etti. Başkan Soyer, gençlerin sorduğu bir soru üzerine, “Çok özel bir coğrafyanın üzerinde yaşıyorsunuz. Seferihisar geneli olarak bu avantajımızı kullanıp, herkesten farklı olmalıyız. Sizin farklılığınızı ortaya çıkarmak için biz belediye olarak elimizden geleni sonuna kadar yapacağız” dedi.

Başkan Soyer, Girlen Mevkii’nde kısa bir süre sonra başlayacak çalışmayla ilgili de gençlere bilgiler verdi. Yapılacak zeytinyağlı yemekler okulunda, anneleriniz, ablalarınız eğitmen olarak çalışacak. Su sporları merkezimiz olacak. Türkiye’de tek yelken sertifikası verilen merkez olma unvanımız olacak. Alanya’da yelken yapmak isteyen genç gelip sertifikasını Seferihisar’dan alacak” dedi.

Sığacıklı gençler Sığacık Seçim Bürosu’nun bir an önce açılması taleplerini ileterek, Belediyeden ayrıldı.

 

DSC_0463 DSC_0471 DSC_0479 DSC_0482 DSC_0513

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.