Sığacık’ın en yeşil pansiyonu açıldı

Aşan Butik Pansiyon Sığacık’ın yemyeşil ve eşsiz mandalina ağaçları içinde hizmete başladı.

Sığacık’ın doğayla iç içe ve göz alıcı girlen bölgesinde yer alan Aşan Butik Pansiyon’da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bir aile işletmesi olan Aşan Butik Pansiyon Sığacık’ın en sevilen mekanları ve plajlarına sadece bir kaç kilometre uzaklıkta yer alıyor. İşletmeci Erdal Aşan yaz kış hizmet vereceklerini belirtirken “Evinizin samimi ortamını aratmayacak bir atmosferde tatilinizin keyfini çıkarmaya bekliyoruz” dedi.

Aşan Butik Pansiyon, misafirlerine bu hareketli bölgenin kalbinde bulunan huzur dolu, yemyeşil bir bahçede, tasarım ve konforun buluştuğu 7 oda ile harika bir konaklama deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Eşsiz bir Sığacık tecrübesi yaşatmak adına misafirlerinin ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler için Aşan Butik Pansiyon sahibi tüm aile üyeleri sizler için çalışıyor.

Modern, samimi ve sıcak bir ortam sunan  Aşan Butik Pansiyon’un bahçesindeki ağaçların gölgesinde keyifli ve dingin vakit geçirirken, şehir hayatının tüm kargaşasını geride bırakarak rahatlayabilirsiniz.

Aşan Butik Pansiyon açılışa özel makul ve her bütçeye uygun fiyatlarıyla sizleri bekliyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.