Sevilen Kaymakam Artık Meram’da Görev Yapacak

Seferihisar’ın sevilen Kaymakamı Resul Çelik’in tayini çıktı. Çelik’in 1. derece kadroyla Meram’a tayini çıktığı öğrenilirken, Seferihisar Kaymakamlığı’na Hukuk Müşaviri İlhan Abay atandı.

Kısa sürede Seferihisar Halkının gönlüne taht kuran Kaymakam Resul Çelik sosyal medyayı etkin kullanmasının yanısıra makam odasının kapısını hiç kapatmamasıyla biliniyordu.

Seferihisar Haber sitesi olarak  Resul Çelik’e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

 

İlhan Abay kimdir?

Daha önce Malatya Yeşilyurt’ta kaymakamlık yapan İlhan Abay, kararnameden önce Hukuk Müşaviri olarak görev yapıyordu. Abay, 1972 yılında Elazığ ili Keban ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ ve Keban’da tamamladı. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine girdi. 1994 yılında üniversiteden mezun oldu. 1996 yılı Aralık ayında Kaymakam olarak göreve başladı. Sırasıyla Çamaş, Çüngüş Kaymakamlıkları, Şırnak ve Tunceli Vali Yardımcılıkları ve İnönü, Erzin Kaymakamlıklarında bulundu.  Son Kararnamede Malatya-Yeşilyurt Kaymakamlığına atandı.Görevi sırasında Milli Güvenlik Akedemisi, Kamu Yönetimi dalında Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

ilhan-abay

 
Tülay Can Cengiz
Tülay Can Cengiz Kaymakamım Allah yolunu açık etsin biz senden raziyiz Allah ta razı olsun güle güle

 

Sığacık Villa Teos Konukevi
Sığacık Villa Teos Konukevi Yeni görev yerinizde başarılar diliyor saygılar sunuyoruz.

 

Irfan Kozan
Irfan Kozan Saygıyla. Efendim şükranlarımı sunarım. Başarılar.

 

 

Seferihisar.com

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.